مقاله: سبک زندگی؛ زندگی دیجیتال قسمت اول

چند وقتی است مشغول پروژه در #سیمای جمهوری إسلامی شده ام با موضوع سبک زندگی، حرکت نو آورانه ای در سطح #ملی با نگرش #آموزش شیوه صحیح #مصرف و ارتقاء #فرهنگ_اجتماعی.

هر فردی بایستی به نوبه خود در حوزه تخصصی خود اقدام به ارتقاء سطح کیفی فرهنگ خود کند و این وظیفه جدانشدنی هر فرد است، در همین راستا تصمیم گرفتم در خصوص حوزه تخصصی خودم اقدام به نشر سری مطالبی کنم، این مقالات تحت عنوان سبک زندگی، به صورت سری آرائه خواهد شد.

اولین موضوعی که تصمیم به آرائه ان دارم موضوع روز و بسیار با اهمیت زندگی دیجیتال می باشد، در اولین بخش این مقاله همراه من باشید.

موضوع مقاله: زندگی دیجیتال 

قسمت اول

ما میفهمیم که هرچیزی خوب و بد دارد، میفهمیم که اسلحه میتواند هم برای کار خوب و هم برای کار بد استفاده شود، میفهمیم که خیلی ها میگویند در رابطه با تکنولوژی هر ابزاری را نمیتوان به راحتی قضاوت کرد و مهم این است که چگونه استفاده میشود. اینها را میگوید تا به این مطلب برسد که این را بپذیرید که در هر حال تعداد انسانهایی که با اسلحه کشته میشوند بسیار بیشتر از آنهایی هستند که با بالش خفه شدند. بنابراین میتوان فرض کرد که اسلحه در مقایسه با بالش سوگیری بیشتری به سمت مرگ دارد.

در کنار همه توضیحات داده شده وقتی سراغ ابزارهای تکنولوژی (موبایل و لپ تاپ و … ) میرویم میبینیم که یکسری سوگیری و مفروضاتی وجود دارد. یکسری چیزها در ذات تکنولوژی وجود دارد که اگر کنترلشان نکنیم آنها ما را کنترل میکنند. در ذیل مطالبی را در خصوص زندگی دیجیتال مطرح است که به صورت مختصر شرح می دهم: 

۱- تا حالا شده کسی به شما بگه چرا پروفایل اینستاگرامتون بازه؟! نه ، ولی میگند چرا اکانت بسته است ؟!

 بله خیلی زیاد !!!

همه ما باید بدانیم که آنلاین بودن یا نبودن یک انتخاب است. حق هرکسی است.

اگر شما به هر دلیلی مدتی آنلاین نباشید کسی نمیتواند شما را بازخواست کند، که چرا نیستید !!!، یک فرد وظیفه ندارد همیشه آنلاین باشد. پس سوگیری دارد به سمت آنلاین بودن و به اشتراک گذاشتن اطلاعات.

 شما در شرایط عادی باید آنلاین باشی و حال حاضرتان را به اشتراک بگذارید. پس انلاین بودن ، در دسترس بودن ما یک انتخابه، نه یک اجبار، نه یک نرم و نه یک هنجار.
در پست بعدی قسمت دوم را آرائه خواهم کرد، با من همراه باشید…

پی نوشت : ارشیو کل مطالب در وبلاگ موجود می باشد

Www.hosseinnorouzi.com/blog

#حسین_نوروزی 

٨/١١/٩۵

#مقاله #سبک_زندگی #تکنولوژی #زندگی #دیجیتال #مدیریت 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top